View Single Post
  #34  
Old 11-04-2006, 10:39
Guido's Avatar
Guido Guido is offline
De Paddock Fanatic
 
Join Date: Feb 2003
Location: N/A
Posts: 9,648
Allez, allez, allez, wat is me dat hier nu weer. Nonkel Prono is er even niet en 't is al koekenbak.

Eerst even melden dat mijn PC thuis er voor even het bijltje bij neergelegd heeft en dat ik, totdat deze hersteld is, even niet met de resultaatsverwerking van de prono kan starten. Mille fois mijn excuses daarvoor.

Wat de discussie van de schrapresultaten betreft, ga ik kort zijn. Interessant voorstel, maar zolang als ik de prono doe, komt het er niet. Pats! Ik leg even uit waarom. We hebben de Joker ingevoerd omdat dat de spanning wat zou kunnen doen toenemen en vooral omdat het ook redelijk makkelijk is om te verwerken in de excel sheet die ik gebruik ter verwerking. Met scharpresultaten gaan werken is dat absoluut niet vermits ik dan in al die kolommen op zoek moet gaan naar het slechtste resultaat van iemand en dat er dan moet gaan uithalen. Bovendien zouden we dan ook telkens een ganse tabel moeten gaan bijhouden per rally én posten waar dan alle punten van alle rallies opstaan. Ik veronderstel immers dat iedereen dan wil zien waar de concurrentie zich bevindt, welke resultaat die kunnen gaan schrappen enz. Bovendien is zo'n systeem gewoon een bron van onduidelijkheid en discussie. 't is nog niet ingevoerd en het is al van dattem. Dus, njet ,

omdat ik geen discussies wil,
omdat ik een eenvoudige administratie wil,
omdat ik een overzichtelijk "kampioenschap" wil,
omdat het plezant moet blijven.

Als voetnoot nog even dit. In de F1 hebben ze vroeger ook met schrapresultaten gewerkt en ze zijn er uiteindelijk ook van afgestapt.

Het staat eenieder uiteraard vrij om al dan niet mee te spelen.
Reply With Quote